Conducció sota efectes alcohol i drogues. Advocat Penal

Advocat especialista en conducció sota efectes alcohol i drogues

Set de cada deu infraccions penals son per consum d’alcohol o per no tenir carnet. Deu anys de la Llei de Seguretat Viària

 

Aquest any es compleixen 10 anys de la Llei de seguretat viària . Una dècada de canvis en els hàbits al volant inciten els legisladors a promoure reformes per reduir aquelles conductes que provoquen més morts a les carreteres com són l’alcohol, les drogues o les distraccions al volant.

Des de que es va aprovar la Llei, ara fa 10 anys, el cos dels Mossos d’Esquadra ha imputat més de 8.000 conductors per infraccions penals.

Segons dades proporcionades per el mateix cos dels Mossos d’Esquadra, entre 2007 i el 2016 un total de 8.258 conductors han acabat davant del jutge per incompliment de la Llei de Seguretat Viària. Per tipologies de delicte, un 54% dels casos, els conductors han donat positiu en test d’alcohol i drogues. A aquest delictes, els segueixen en un 24% les imputacions per manca de carnet de conduir, ja sigui perquè el conductor mai l’ha obtingut o bé per pérdua de punts o retirada judicial per infraccions.

A hores d’ara i vista l’altra sinistralitat en aquest tipus de conductes al volant, la DGT i el Ministeri de l’Interior ja estan debaten canvis en la normativa com ara que el conductors ebris reincidents no puguin recuperar els punts del carnet. Altres mesures són les de incrementar les sancions per distraccions com l’ús del mòbil.

Aquest despatx d’advocats està especialitzat en delicte d’alcoholèmia i consum de drogues en la conducció. Delictes que atempten des d’un punt de vista penal a  la seguretat del transit. No dubti en contactar amb nosaltres si s’ha vist implicat d’alguna forma en algun d’aquests delictes.

 

Xavier segura, advocat Lleida - abogado penalista. Especialista en delictes de conduir sota efectes de l’alcohol i drogues. Dret penal

Conducció sota efectes alcohol., Conducció sota efectes drogues. , Test alcoholémia., Test drogues., Conducció temerària


Contacta con nosotros


Escribe los números de la imagen:
This Is CAPTCHA Image