Condemnat per no pagar la pensió d'aliments. Advocat familia

Advocat de familia - Impagament pensió aliments

Condemnat a pagar una multa per no pagar la pensió d'aliments

Un home ha estat condemnat “in voce”a una multa de 720 € per un delicte d'abandonament de família per el impagament de la pensió d'aliments, després del pacte en que van arribar les parts  abans de la celebració  del  judici oral. Judici que s’havia de celebrar al Jutjat penal 2 de Lleida.

Cal destacar que durant la vista oral es va explicar  l'acusat havia deixat de pagar la pensió corresponent d’aliments en diverses ocasions entre el mes de maig de 2010 i març de 2017.

Per aquest motiu, a més de la multa de 720 € a la que l'home va resultar condemnat, se’l  va obligar també un a pagar la responsabilitat civil en atenció als mesos no pagats.

 

En aquest despatx professional, especialitzat en divorcis i amb amplia experiència en assumptes de família i matrimonials, l’assessorem i donem sortida  a tots aquells fets que el  preocupin i que guardin relació amb impagament de pensió d'aliments, divorci, separacions, parelles de fet, pensió d'aliments, despeses extraordinàries, guarda i custòdia fills, prestació compensatòria, el règim de visites, fiscalitat dels procediments de ruptura de vincles conjugals, demandes de paternitat, filiació i tots aquells que  puguin tenir, directa o indirectament, relació amb la de ruptura la vida en parella. TRUQUI'NS a telèfon Tlfn: 605.27.76.95 o contacteu mitjançant el formulari que apareix al peu.

 

Xavier Segura, advocat, abogado, Lleida, Pensió d'Aliments, Fills, Família

Pensió d'aliments, pensió alimentaria, Fills, prestacions aliments, divorci


Contacta con nosotros


Escribe los números de la imagen:
This Is CAPTCHA Image