Advocat violencia de génere

Advocat penalista especialitzat en delicte de violència masclista o de gènere

Mes de 40.000 dones vigilades per si pateixen violència de gènere.

A Espanya s’interposen quinze denúncies cada hora per violència masclista.

El Govern xifra en 600.000 les dones que pateixen maltractament a tot l’estat.

Un total de 415.116 dones víctimes de maltractaments per homes amb els quals mantenien una relació de parella, han estat monitoritzades per les forces policials a través del sistema VIOGEN des que aquesta eina va a començar a funcionar fa una dècada com a part del desplegament de la llei de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere.

En concret, aquest sistema nascut el juliol de 2007 per aglutinar les diferents institucions públiques i integrar tota la informació d’interès necessària sobre les víctimes, ha vist en aquest temps 446.646 casos que afecten les esmentades 415.116 víctimes i al tancament de febrer, 52.060 estaven actius: 19.388 eren de risc baix, 4.156 de risc mitja, 183 de risc alt i deu casos de perill extrem.

Quan a les denúncies, quan es compleixen deu anys d’especialització judicial se’n compten més d’1,3 milions a tot Espanya, es a dir, unes quinze cada hora, i la tendència es a l’alça, ja que l’any passat van assolir la xifra més alta de la dècada, 142.893.

L’expert i primer delegat del Govern per a la Violència de Gènere que va tenir Espanya, Miguel Lorente, posa xifres: 600.000 dones pateixen maltractament a Espanya, segons una macroenquesta del CIS, però es denuncien menys de 200.00 casos a l’any i se’n condemnen entorn de 20.000. “Aixó es impunitat”, assegura.

Font de la informació: Diari Segre

 

Si desitja saber quelcom més sobre aquest tipus de delicte, premi el següent enllaç

https://abogadolleida.es/familia/violencia-de-genero-machista/

Aquest despatx d’advocats està especialitzat en delicte violència de gènere, violència masclista. Delictes que atempten des d’un punt de vista penal contra la persona i molt especialment contra la dona en aquest supòsit. No dubti en contactar amb nosaltres si s’ha vist implicat d’alguna forma en algun d’aquests delictes.

Xavier Segura, advocat, abogado, Lleida - abogado penalista. Especialista en delictes violència de gènere, violència masclista. Advocat penalista

600.000 dones pateixen violencia de gènere, 15 denuncies cada hora per violencia de genere, La lacra de la violència de gènere


Contacta con nosotros


Escribe los números de la imagen:
This Is CAPTCHA Image